Vi visualiserer dine visjoner

Grafiske tjenester

Gjør deg synlig for markedet rundt deg. 

Vi kan utforme full logo og firmaprofil til din bedrift. Vi lager enklere logoer, og vi kan hjelpe deg og lage en profil ut fra eksisterende logo. Alt av grafisk design kan våre flinke grafikere hjelpe deg med. 

Vi leverer alt fra det grafiske oppsettet til ferdig produkt. Brosjyrer, magasiner, konvolutter, hefter, blokker, visittkort, emballasje, merkantile trykksaker. Ta kontakt, så finner vi gode løsninger. Gå også inn på vår nettbutikk og få priser på utvalgte produkter.

Visuell identitet 

Visuell identitet skal tydeliggjøre hva du står for og bli lagt til av riktig målgruppe.Visuell identitet inneholder logo, font, typograf og fargepaletter. Profilmanualen er regelboken for hvordan bedriften din skal kommunisere med samarbeidspartnere og kunder. En profilmanual gjør også prosessen lettere og mer kostnadseffektiv når du skal få utformet nye elementer, trykksaker og lignende da mye av arbeidet allerede er gjort. 

Profilmanual

 Profilmanualen er ofte et levende dokument som kan utvides til å inneholde alt i fra folieringsdesign til biler til e-postsignaturer, skilt, profileringsartikler og klær. Kort sagt – alt som har med din visuelle kommunikasjon å gjøre bør få plass i profilmanualen. 

 

Vi hjelper deg med å velge riktig

slik at du oppnår mest mulig

effekt og synlighet.


Ring 56 35 62 50          ​​Send en melding          Book et møte