Våre ansatte

 

Evy Eknes

Daglig leder

Evy er vår kreative sjel! Ho er kunstnerisk anlagt og meget habil tegner. Blant våre kunder er hennes evner høyt verdsatt. Evy har vært med i Reklamehuset siden 1994. Etter å ha gått på Reklame- og Markedsføring på Voss, var planen et års pause fra skolen for å finne veien videre. Det endte opp med å heller være med å skape sin egen arbeidsplass i Knarvik, innenfor dette faget.

Tlf.: 41 55 33 25
E-post:
evy@reklamehuset.no

Vigdis Mellingen

Økonomi/Backoffice 

Vigdis er stort sett den du møter først, både på tlf og om du kommen inn dørene våre. Ho priser, bestiller og organiserer, drar i tråder og lander som regel kaoset når det går litt fort i svingene. Vigdis er den som har best kunnskap om alle våre produkter innen tekstil- og profilartkler, logotrykk og alt som hører til i den verden. 

Vigdis er alltid glad og sprudlende, opprinnelig fra Tromsø, og du kan enda høre klangen i dialekten hennes.

Tlf.: 47 28 23 99
E-post:
vigdis@reklamehuset.no

Trond Dalseide

Montør/Produksjon skilt/dekor

Trond er i all hovedsak montøren vår. Han farter rundt til kunder og henger opp, monterer og befarer. Han har over 25 års erfaring i bransjen, er et ja-menneske og tidsoptimist. Ingenting er et problem. Trond liker å være ute å jobbe, treffe folk og slå av en prat hvis det er tid. Han er en gladgutt og elsker sosiale sammenkomster.

Tlf.: 92 24 25 77
E-post:
trond@reklamehuset.no

Frode Olsen

Kreativ leder

Med Frode som grafisk designer, knepper man nivået opp noen hakk. Han kommer fra flere år i byrå, avisbransjen og kan glimte til med snart 30 år i bransjen. Han er superdyktig på form og farge, og løfter oss opp flere nivå når det kommer til større kreative prosjekter. 

Frode er rolig og beskjeden, men humor og kommentarer sitter svært løst når han er varm i trøyen.

Tlf. 90 19 94 88
E-post:
frode@reklamehuset.no

Siv Raknes

Produksjonsleder, skilt/dekor

Denne flinke og blide damen har over 30 år i bransjen, en stor dose strukturelle egenskaper, og spisskunnskap på det meste innen skilt og folie. Ho er en reser på prosjektstyring, og har stort detaljfokus. Med sin utdanning fra kreative fag, gjør dette henne komplett i rollen hun har på Reklamehuset. Vi er superglade for at hun synes det er helt greit å «busse» mot strømmen fra sentrum til Knarvik. 

Tlf. 48 23 22 31
E-post:
siv@reklamehuset.no

Marius Incognito Blomkvist

Produksjon, trykk

Som du ser av navnet, er Marius en liten fargeklatt på Reklamehuset. For å sitere han selv: Vårt residente forskrudde geni. Marius har Asperger syndrom, og har evner og interesser som vi ikke alltid helt klarer å henge med på. Han er en original og har aldri prøvd å være noe annet, - treffer du en person langs veien i kilt, så er det nok Marius.

Tlf. 56 35 62 50
E-post:
marius@reklamehuset.no

Ronny Furesund

Montør/Produksjon skilt

Ronny begynte hos oss 1. mars 2024. Altså fremdeles ganske fersk i gjengen. Han jobber i produksjonen, og i ung alder allerede 7 års fartstid. Han er fra Seim, så når en skikkelig strilagutt med sans for reklame ønsker å jobbe med oss, ja da er det bare å hive seg rundt. Ronny fremstår som stille og beskjeden, men har mange reflekterte meninger på lur som kommer frem når han får muligheten. Det skal sies å være litt tøft, i en gjeng som driver med reklame og salg, hvor flere av oss snakker på inn- og utpust.

Ronny er heil ved, og alle bedrifter trenger heil ved! Han drar ned snittalderen (-det var faktisk på tide) Vi er veldig glade for at du ville bli kollega med oss Ronny!

Tlf. 91 13 48 82
E-post:
ronny@reklamehuset.no

 

Tone Leknes

Grafisk designer 

Tone startet med å gjøre noen jobber for oss i en hektisk periode og vi fant fort ut at denne damen vil vi ha med oss permanent. Ho fikk stilling som grafisk designer på huset, sammen med Frode, og har sin erfaring fra markedsavdelinger i ulike selskap. Ho er habil bak kamera, og skal ha æren for våre nye portrettbilder. Tone pendler fra Sotra, noe vi setter veldig pris på! Ho passer perfekt inn i flokken vår, med sitt sprudlende blide vesen og kreativitet.

Tone hjelper deg gjerne med bilder og annonser på SOME, som kan være litt vanskelig å finne tid til for mange. Vi er superhappy for at du ville jobbe med oss helt her ute i Nordhordland!

Tlf. 98 88 83 87
E-post:
tone@reklamehuset.no

Kenneth Tveit 

Styreleder/konsulent

Kenneth kom inn som styreleder i 2017 og har loset oss gjennom stor vekst, flytting, korona, etc.

Det har skjedd mye på disse årene, og det er i grunn slik man kan beskrive Kenneth, TING SKJER med han på laget! Det er en grunn til at han var Norges mestselgende bilselger!

Han har 8 timer mer enn oss andre i døgnet, han er aldri stressa, alltid godt humør, (eh ja han kan bli litt frustrert også) ser alltid fremover, og er en problemløser av dimensjoner. 

Kontoret har han ommøblert ca 4 ganger allerede. Plutselig mangler vi både hyller og skap andre steder på huset, da står det på Kenneth sitt kontor. 

Men, han er involvert i mye, og det krever litt plass, når man fremdeles er beste venn med penn og papir, og notatbøker i fin innpakning er en «greie».

Kenneth – vi er glad for at du digger reklame!

Tlf. 90 54 21 34
E-post:
kenneth@reklamehuset.no