Våre ansatte


Evy Eknes

Daglig leder

Evy er vår kreative sjel! Ho er kunstnerisk anlagt og meget habil tegner. Blant våre kunder er hennes evner høyt verdsatt. Evy har vært med i Reklamehuset siden 1994. Etter å ha gått på Reklame- og Markedsføring på Voss, var planen et års pause fra skolen for å finne veien videre. Det endte opp med å heller være med å skape sin egen arbeidsplass i Knarvik, innenfor dette faget.

Tlf.: 41 55 33 25
E-post:
evy@reklamehuset.no

Vigdis Mellingen

Økonomi/Backoffice 

Vigdis er utrolig strukturert, og alltid i godt humør. Ho drar i trådene og lander kaoset, når ting går litt fort i svingene.

Det er stort sett hun du treffer når du ringer til oss, og sammen med Ingo, har hun ansvar for tekstil- og profil avdelingen.

Tlf.: 47 28 23 99
E-post:
vigdis@reklamehuset.no

Trond Dalseide

Montør/Produksjon skilt/dekor

Trond er vår habile dekoratør. Han har over 25 års erfaring i bransjen og har løsninger på det meste når det kommer til dekor. Trond er et ja-menneske og tidsoptimist, og ingenting er et problem. Han er ein gladgutt som er positiv til det aller meste.

Tlf.: 922 42 577
E-post:
trond@reklamehuset.no

Frode Olsen

Kreativ leder

Frode altså! Han har over 25 års erfaring fra bransjen, både i avis og byrå. han er superdyktig på design, og løfter Reklamehuset opp flere nivå når det kommer til større kreative prosjekter. Frode er rolig og avbalansert, med masse humor og gode kommentarer på lur.

Tlf. 90 19 94 88
E-post:
frode@reklamehuset.no

Siv Raknes

Produksjonsleder, skilt/dekor

Vi gleder oss stort over å ha fått denne blide flinke damen med på laget. Ho har over 30 års erfaring fra bransjen, og med en stor dose strukturelle egenskaper, blir det godt å ha en erfaren til å holde i alle trådene når det koker på avdelingen. Siv er kreativ og har bl.a. utdanning fra tegning, form og farge, reklame og markedsføring. Dette gjør henne komplett i forhold til den rollen hun vil ha her på Reklamehuset.

Tlf. 48 23 22 31
E-post:
siv@reklamehuset.no

Marius Incognito Blomkvist

Produksjon, trykk

Som du ser av navnet, er Marius en liten fargeklatt på Reklamehuset. For å sitere han selv: Vårt residente forskrudde geni. Marius har Asperger syndrom, og har evner og interesser som vi ikke alltid helt klarer å henge med på. Han er en original og har aldri prøvd å være noe annet, - treffer du en person langs veien i kilt, så er det nok Marius.

Tlf. 56 35 62 50
E-post:
marius@reklamehuset.no