Vi sørger for at du er kledd for oppgaven! 

Klær og profilartikler

 

Få hjelp med å velge riktig

Vi hjelper deg med å bygger en sterk merkevare.

Bygg en sterk merkevare. Utforsk vår nettbutikk og se hvordan tekstil- og profilartikler kan løfte din markedsføring på en stilfull måte. Enten det er stilige skjorter til praktisk arbeidstøy ute i feltet, er dette en glimrende måte å markedsføre din merkevare på, og være synlig i alle anledninger. 

Skal du på messe? Da kan vi hjelpe deg med alt du trenger. 


Profilklær

Klær og profilartikler er med å skape en helhet for din bedrift. Du skal være stolt av ditt varemerke i møte med kunder. Vi har et stort utvalg av fritidsklær og andre produkter. Bruk vår søkemotor øverst på siden, eller gå inn i nettbutikken og se mye av vårt utvalg. Det er også en side med kataloger for inspirasjon. Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med oss.
 

Få hjelp med profilklær

Arbeidsklær

Vi kan levere arbeidstøy til alle bransjer, både klassifisert og enklere varianter. Se vår nettbutikk, eller ta kontakt om du ønsker andre varemerker. Vi kan også hjelpe deg med å lete frem produkter som vi mener kan passe til din bedrift.

Få hjelp med arbeidsklær

Profilartikler

Å gi fra seg gaver og reklameartikler med ditt varemerke har stor effekt. Skal du på messe eller ha arrangement, kan vi hjelpe deg å finne det som kan passe din bedrift. Vi kan skreddersy løsninger for deg. Ønsker din bedrift egen web-shop kan vi hjelpe deg med det også.

Få hjelp med profilartikler

Messeartikler

Å fange oppmerksomheten når man står på messe kan være utfordrende. Vær bevisst på å ha en gjennomført profil rundt ditt merkenavn, og du vil lettere bli husket. Vi kan hjelpe deg med design og skreddersy pakker som passer til din bedrift.

Få hjelp med messeartikler   Besøk nettbutikken

 

Vi hjelper deg med å velge riktig

slik at du oppnår mest mulig

effekt og synlighet.