Vi sørger for at du blir sett!

Profilering av alt fra

industribygg til butikkvindu

Gjør deg synlig for markedet rundt deg. 

Bilen du kjører rundt i distriktet med, er en levende reklame uansett hvor du kommer. De som ikke så deg i dag, ser deg kanskje i morgen. Dette er en billig investering for reklame som helt sikkert vil vare over flere år. Det samme gjelder skilt og merking på bygg og i butikkvinduer. 

Vi hjelper deg med alle typer profilering; fra bilreklame til skilt og bannere. Vi utformer også dekor og utsmykning til dine næringslokaler og arrangement.

Bildekor

Hos Reklamehuset har vi lang erfaring med bildekor. Våre designere og montører hjelper deg å utvikle design og budskap, slik at du blir gjenkjent og lagt merke til blant alle andre aktører som er der ute.

Se mer

Skilt

Reklamehuset leverer alle typer skilt. Både med og uten LED-lys, fra store fasadeskilt til mindre dekor- og infoskilt.


Se mer

Dekor og utsmykking 

Reklamehuset designer og produserer det meste av dekor til ditt bedriftslokale eller arrangement. Det å ha en lekker, informativ og gjennomført utsmykning er viktig, både for ansatte og de besøkende.

Se mer​

Taktil merking 

TAKTILA® Ledelinjesystem er norskproduserte taktile elementer laget av 100% resirkulert plast.  TAKTILA® er en serie elementer i høy kvalitet som tåler hard bruk, og passer på steder det ferdes mye folk. De er beregnet for innendørs bruk for å markere trapper, heiser, eller brukes som ledelinjer mellom viktige funksjoner i bygg.


Prat med oss om taktil merking​

 

Vi hjelper deg med å velge riktig

slik at du oppnår mest mulig

effekt og synlighet.


Ring 56 35 62 50          ​​Send en melding          Book et møte