Tjenester

Våre ulike avdelinger på Reklamehuset. Klikk deg inn for å se noen eksempler

Skilt og dekor

Det er utrolig hvor lite som skal til for å bli litt mer synlig. Bilen du kjører rundt i distriktet med, er en levende lokalreklame uansett hvor du kommer.
De som ikke så deg i dag, ser deg kanskje i morgen. Det er en billig investering for reklame som helt sikkert vil vare over flere år. Det samme gjelder skilt og merking på bygg og i butikkvinduer. Gjør deg synlig for markedet rundt deg.

Det finnes mange forskjellige løsninger på hvordan man viser seg frem. Det kan som sagt være på bil, i form av skilt, bannere, rollups, messevegger, klær, artikler etc. Vår skiltavdeling har en moderne maskinpark hvor vi kan printe ut alt fra store print til små dørskilt. Om du skal presentere deg på en messestand eller om du trenger små etiketter til merking. Vi er behjelpelig med det meste, og vi vet hva som finnes av muligheter.

Messeutstyr

Skal du ha stand på en messe? I så fall så kan vi i Reklamehuset hjelpe deg - både med design/profil og selve produksjonen.
Når en skal presentere seg i en messesammenheng, så er det viktig å gjøre det på en representativ måte. Vi kan skaffe alle typer produkter som messevegg, roll-up, bannere, disker etc.

Vi kan hjelpe deg med å planlegge og utforme et komplett opplegg for deg. Det kan være brosjyrer, dm, give aways, klær m.m. Alt dette med din logo. For det er merkevarebygging det dreier seg om, og det må man være bevisst på både i medgangstider og ikke minst når det er litt dårligere tider. Spør oss, det er et hav av muligheter når det kommer til messeprodukter :)

Klær, profil- og gaveartikler

Klær og profilartikler er med å skape en helhet for din bedrift. Vi har et stort utvalg av fritidsklær og andre produkter. Søk etter det du ønsker i vår søkemotor øverst på siden, finner du det ikke der, ta kontakt så hjelper vi deg.

Grafiske tjenester

Vi har flere designere på huset som kan være behjelpelig med utforming av ditt markedsmateriell. Skreddersydde løsninger og økt produksjonskapasitet, utgjør et tilbud som alle våre kunder vil ha stort utbytte av.
Vi har mye produksjon av trykksaker her på huset, og kan skaffe til veie alt du måtte trenge til din bedrift. Med vår digitale printmaskin, kan vi selv produsere trykksaker i større og mindre opplag. Vi kan trykke brosjyrer, dm, foldere, brevark, konvolutter, visittkort, timelister, arbeidsordrer, billetter, plakater etc.

Hør med oss om det er noe du trenger, så tror eg vi kan hjelpe deg med dine ønsker.