Ansatte

Evy Eknes - Daglig leder

Evy har jobbet på Reklamehuset siden 1994! Hun er vår kreative sjel. Med stor interesse for form og farge, ble reklamefaget et naturlig valg for henne. Og det som skulle være et års pause i utdanningen, endte opp med og være med å bygge Reklamehuset til det som det er i dag. Det er mange som verdsetter hennes kompetanse og erfaring. Evy har selv vært med i all produksjon på huset, noe som gjør at hun har den innsikten, kunnskapen og ballasten hun trengte da hun overtok som daglig leder i 2017.

Tlf. 41 55 33 25
E-post: evy@reklamehuset.no

Kjell A. Mellingen - Produksjon skilt/dekor

Det var Kjell som startet det hele :) Han vokste opp på bondegård og vet hva hardt arbeid betyr. Han har variert bakgrunn, men i 1987 var han med og startet en annonseavis. Han lærte etter hvert skiltmaker yrket, og i 1989 startet han Reklamehuset. I 2017 ønsket han å trekke seg litt tilbake, og sa fra seg daglig leder stillingen. Kjell er en humørspreder, har vært spelemann i mange år, trives veldig godt å jobbe i reklamebransjen, og han har alltid en god historie på lur.
 
Tlf. 930 15 381
E-post: kjell@reklamehuset.no 

Vigdis Mellingen, Økonomi/Backoffice

Vigdis er økonomiansvarlig og sitter på backoffice. Ho er utrolig strukturert, og alltid i godt humør. Vigdis drar i trådene og lander kaoset, når ting går litt fort i svingene her på huset.
Hun utstråler ro og bistår oss alle når det stormer som mest og vi ikke rekker å gjøre alt selv :)
Vigdis er vokst opp i Tromsø, men har bodd på Vestlandet siden tidlig voksen alder. Det er stort sett henne du treffer på når du ringer til oss.

Tlf.: 47 28 23 99
E-post: vigdis@reklamehuset.no 

Trond Dalseide - Montør/Produksjon

Trond er vår habile dekoratør. Han har over 20 års erfaring i bransjen og vi ble veldig glad når denne blide, flinke og positive mannen ville være en del av Reklamehuset. Trond har siden 2004 drevet Reklame24 og i slutten av 2012 begynte vi med litt samarbeid. Han og Evy utførte flere dekorjobber i lag, og dette følte vi fungerte veldig bra. Etter hvert kom tanken om å slå oss sammen og i 2013 ble det heldigvis en realitet.

Tlf.: 922 42 577
E-post: trond@reklamehuset.no Frode Olsen - Kreativ Leder

Frode altså! Han har over 25 års erfaring fra bransjen, bl.a. i Avisa Nordhordland, men de siste 18 år i Oktan i Bergen. Han er superdyktig på design, og løfter Reklamehuset opp flere nivå når det kommer til større kreative prosjekter. Hans erfaring og kompetanse, og ikke minst kreativiteten hans var akkurat det Reklamehuset trengte for å ta steget videre. Han er vokst opp i Meland, og vi gleder oss stort over at han ønsket seg tilbake til gamle trakter :) Frode er rolig og avbalansert, med mange gode kommentarer på lur. Vi gleder oss over at han er blitt en del av flokken vår :)

Tlf. 901 99 488
E-post: frode@reklamehuset.no

Christopher Ryland - Produksjon skilt/dekor

Chris som vi kaller han, er yngstemann i flokken. Vi som har vært her en stund, (men føler oss enda veldig unge!!) begynner å skjønne at vi har lite å stille opp med, mot en datakyndig ungdom. Han tar tingene utrolig lett, og har en beroligende effekt på oss andre når vi er litt stressa. Chris er en litt beskjeden, men veldig hyggelig fyr som har gjort hverdagen for oss andre i produksjonen noe enklere. Vi trengte litt ung og ny energi her! :)

Tlf. 905 16 675
E-post: chris@reklamehuset.noMarius Incognito Blomkvist - Produksjon

Som du ser av navnet, er Marius en liten fargeklatt på Reklamehuset. Han begynte hos oss i 2002. For å sitere han selv: Vårt residente forskrudde geni :) Marius har Asperger syndrom, og har evner og interesser som vi ikke alltid helt klarer å henge med på. Han er en orginal og har aldri prøvd å være noe annet, -tvert om. Skulle du treffe en person langs veien i kilt, så er det nok Marius :)
Han er i produksjonen og har ansvar for den digitale trykkingen, innbinding og lignende

E-post: marius@reklamehuset.no
Tlf. 56 35 62 50

Ranveig Vatne - Grafisk designer

Ranveig er deltid her hos oss, og vi er glad for at hun kan bistå oss med sine grafiske kunnskaper.Vi hentet henne inn i 2013, og planen var for en kortere periode. Perioden har vart, og vi ser at vi trenger hennes grafiske ferdigheter. Hun er en kreativ dame, som har bred erfaring fra den grafiske bransjen, både med magasiner og andre typer trykk. Yoga er hennes store hobby, og hun reiser rundt og både tar- og holder kurs.

E-post: ranveig@reklamehuset.no
Tlf. 56 35 62 50


Inge Njøten - Salgskonsulent

Inge er siste tilskudd! Til å være en så sosial og omgjengelig person, ønsket han et litt større arbeidsmiljø, og vi er veldig glad for at han valgte akkurat oss. :)
Inge er erke-bergenser, full i humor, masse historier og alltid en kommentar på lur. Vi digger hans glade vesen, og hans gode kjennskap til produkter, spesielt på tekstil- og profil. Han har flere års erfaring fra bransjen, og blir en god ressurs for oss på Reklamehuset. Han er ihuga fotballfan, arrangerer cuper og er alltid med på det som er gøy!

E:post: inge@reklamehuset.no
Tlf. 911 34 882