Om Reklamehuset

Reklamehuset sine ansatte har alle ulik erfaringsbakgrunn. Vi arbeider i et pulserende og sprudlende miljø og alle har sine spesialiteter. Vi utfyller hverandre på en god måte og blir med dette en sammensveiset og positiv gjeng.


Reklamehuset ble stiftet i september 1989, av Kjell A Mellingen, da med hovedvekt på produksjon av skilt og dekorprodukter. Samme høsten kjøpte han det første industribygget, og det var her produksjonen foregikk fram til vi flyttet inn i nybygget i 2004.

Samtidig ble firmaet delt i 2, med Reklamehuset Eiendomsselskap og Reklamehuset Produksjon AS, og de ansatte ble tatt inn som medeiere i Reklamehuset Produksjon AS.
Gjennom årene ble produksjonene gradvis utvidet til også gjelde grafiske tjenester, og senere til digitale trykkeritjenester. Videre ble det også tatt inn klær og firmagaver som en del av sortimentet.
Dette gjør at Reklamehuset i dag fremstår som en komplett leverandør av firmaprofil.
Vi produserer og leverer alt fra logodesign, trykksaker, skilting, bildekor og vindufasader, til messeutstyr og sist men ikke minst: kvalitetsklær med påtrykt firmalogo og give aways.

15. april 2013 inngår Reklame24 AS en avtale med Reklamehuset AS i Knarvik om å slå oss sammen. Vi utvider altså ytterligere og Reklamehuset har nå to avdelinger. En i Knarvik hvor vi alltid har vært, i tillegg til at vi har produksjonslokalet på Frekhaug. Dette fører med seg at vi blir enda sterkere på spesielt skilt og dekor, og kapasiteten vår øker.

November 2016 åpnet vi også et kontor i Sløvåg, i bygget "Vidsyn". Nå kan vi også være lettere tilgjengelig for nye og eksisterende kunder i dette området. Kontoret blir bemannet 1-2 ganger i uken, men det er bare å ta kontakt om du ønsker oss ut der, så tilpasser vi oss.

 

Våre tjenester

Blant alle aktørene i dagens marked kan det være vanskelig å bli sett.
Som et lokalt grafisk byrå i Nordhordland hjelper vi deg med å tilrettelegge din markedskommunikasjon, enten budsjettet er stort eller lite.

Det er utrolig hvor lite som skal til for å bli litt mer synlig. Bilen du kjører rundt i distriktet med, er en levende lokalreklame uansett hvor du kommer.

Skal du ha stand på en messe? I så fall så kan vi i Reklamehuset hjelpe deg - både med design/profil og selve produksjonen.

Praktiske firmagaver er noe de fleste ansatte setter pris på - også med et delikat påtrykk av sin egen arbeidsgivers logo.